Origin Tokens (OGN) have launched!
Buy OGN on Binance
Exclusively on

İletişimde kalmak için abone olun.

Açık kaynaklı kod tabanımız global bir katılımcı ağı tarafından geliştiriliyor

Mobil uygulamalar

Yerleşik Ethereum cüzdanı ile tam entegre pazar deneyimleri sunan yerel uygulamalar

DApps

Origin platformunda birebir gerçek ticareti mümkün kılan merkezi olmayan uygulamalar

altyapı

Dizin oluşturma, mesajlaşma ve bildirimler gibi doğrudan zincir halinde yapılması olanaksız veya pratik olmayan işlevleri sağlayan hizmetler

Çekirdek Paketler

Merkezi olmayan pazarlarda listeler, teklifler ve kimlikler oluşturmak için akıllı sözleşmeler ve standartlar paketi

Mobil uygulamalar

Yerleşik Ethereum cüzdanı ile tam entegre pazar deneyimleri sunan yerel uygulamalar

altyapı

Dizin oluşturma, mesajlaşma ve bildirimler gibi doğrudan zincir halinde yapılması olanaksız veya pratik olmayan işlevleri sağlayan hizmetler

DApps

Origin platformunda birebir gerçek ticareti mümkün kılan merkezi olmayan uygulamalar

Çekirdek Paketler

Merkezi olmayan pazarlarda listeler, teklifler ve kimlikler oluşturmak için akıllı sözleşmeler ve standartlar paketi

Dahil olmak

Şirketimiz, radikal bir katılım ve şeffaflık kültürüne sahiptir. Açık kaynak kodlu mühendislik sürecimize ve varsayılan olarak halka açık olan ürün tartışmalarımıza herkes katılabilir.
1
Kendinizi kamuya açık Discord # mühendislik kanalına tanıtın.
2
Monorepo'muzda açık bir sorun bulun ve çözmek istediğinizi bize bildirin.
3
Bugün ilk çekme isteğini birleştir.

Kamera Arkası

Mühendislik ilerlememizi göstereceğimiz ve gelecekteki özellikleri tartışacağımız PT’deki her Çarşamba günü saat 12: 30’da herkese açık Google Hangout'umuza katılın.
San Francisco
12:30 PM
Boulder
1:30 PM
New York
3:30 PM
Buenos Aires
5:30 PM
Londra
8:30 PM
Berlin
9:30 PM
Johannesburg
10:30 PM
Moskova
11:30 PM
Yeni Delhi
2:00 AM
Singapore
4:30 AM
Seul
5:30 AM
Tokyo
5:30 AM
Hong Kong
4:30 AM
Wellington
9:30 AM
Takvime ekle